juni 22, 2024

Jaaroverzicht (3): boeken die ik dit jaar kocht en las – deel 2

Gisteren vertelde ik je welke boeken ik het eerste halfjaar van 2018 kocht en las. Vandaag zie je hiervan een overzicht van het tweede halfjaar.

Juli
In juli kocht ik vier boeken en kreeg ik er twee. In totaal maar zes boeken deze maand, wat goed! Ik las er twee van deze zes: Rebel van Kass Morgan en Alle Sterren van Marissa Meyer.
Augustus
In augustus kocht ik negen boeken en kreeg ik er vier. Weer dertien boeken. Nu ik alles zo op een rijtje zet is het eigenlijk asociaal hoeveel boeken dit jaar zijn toegevoegd aan mijn boekenkast. I blame it all on bookstagram. Van de dertien boeken deze maand las ik er drie (en een halve): Een jaar met jou van Julia WhelanDe hemel in het ijs van Adrienne Young en Vertel me drie dingen van Julie Buxbaum. Het boek dat ik voor de helft las was Zwartspreuk van Claudia Gray. Ik kwam slecht door deze serie heen en later in het jaar deed ik een giveaway met de gehele serie.
September
Deze maand was lees uit eigen kast maand op Hebban. Aan het begin van de maand kreeg ik nog één boek binnen van de laatste CelebrateBooks box. Dit was Ash Princess van Laura Sebastian. De rest van de maand wist ik me aardig in te houden tot 30 september, toen was Hebban Live in de Donner in Rotterdam. Ik kocht drie boeken en daarvan las ik er al één: Harry Potter en de steen der wijzen van J.K. Rowling.
Oktober
Ook in oktober had ik weer een evenement met boeken, dus het was me weer niet gelukt om niets te kopen deze maand. Ik kocht zes boeken en ik kreeg er twee. Ik las er drie: Een dag in december van Josie Silver, Zij en ik van Nic Stone en De eliminatie van Daniëlle Bakhuis.
November
In november kocht ik negen boeken en kreeg ik er twee. Ik las er drie: Nagelaten van Alexandra Bracken, De Royals – Verlangen van Erin Watt en Een bijna eindeloze afstand van Tahereh Mafi.
December
De laatste maand van het jaar. De maand van de cadeautjes. Ik kreeg vijf boeken en ik kocht er vier. Daarvan heb ik er nog geen één gelezen, maar in januari ga ik er zeker een paar lezen. Hieronder zie je bijna alle boeken die ik dit jaar heb gekregen.
FullSizeRender (1).jpg
De oplettende lezer weet nu dat ik in totaal 117 boeken heb gekocht en gekregen in 2018 en daarvan heb ik er 37 gelezen. De overige 23 boeken die ik dat jaar las stonden dus al een tijdje op mijn TBR. Je snapt vast wat mijn goede voornemen voor volgend jaar is…
Hoeveel boeken heb jij dit jaar gelezen?

2 gedachten over “Jaaroverzicht (3): boeken die ik dit jaar kocht en las – deel 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *