juli 14, 2024

Blogtour: Verlies me. Niet. – Laura Kneidl

Verlies me. Niet. is het slotdeel in het New Adult tweeluik van Laura Kneidl. Let op! Deze recensie bevat spoilers van het eerste deel Raak me. Niet..

Inhoud van Verlies me. Niet.
Sage is nooit echt gelukkig geweest tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze zich open te stellen voor het leven, en voor de liefde. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden. Sage durft Luca niet in vertrouwen te nemen. Hoe kan hij ooit van haar houden als er zoveel tussen hen in staat? Ze neemt steeds meer afstand van Luca, maar hij geeft niet zomaar op …

Na de cliffhanger van Raak me. Niet. wil je direct door in het vervolg. Je moet gewoon weten hoe het verhaal van Sage en Luca afloopt. Nadat Sage Luca heeft verlaten tijdens de kerstdagen, brengt ze de rest van de vakantie door in een motel. Ze gaat op zoek naar een studentenwoning, zodat ze niet meer bij Luca en April hoeft te wonen. Het kost nogal wat tijd om een woning te vinden en omdat Sage niet zoveel geld heeft, weten April en Luca haar over te halen weer bij hun te komen wonen. Het valt te verwachten dat Sage en Luca zo weer naar elkaar toegroeien, maar Sage durft zicht nog steeds niet volledig open te stellen. Haar stiefvader heeft een te grote last op haar schouders gelegd. Maar dan gebeurt er iets onverwachts waardoor Sage Luca wel meer móét vertellen.

Verlies me. Niet. leest net zo gemakkelijk weg als het eerste deel in deze ontroerende serie. Laura Kneidl gebruikt weer korte zinnen en de dialogen zijn snel. Daarnaast leer je in dit deel ook Connor beter kennen. Het is leuk om te zien dat Sage zich steeds beter bloot durft te geven aan de mensen om haar heen. Ook in dit deel gaat dat langzaam, maar dat is precies wat bij Sage past. Vertrouwen moet verdiend worden. Uiteindelijk eindigt het boek zoals alleen een feelgood verhaal kan eindigen, maar door de onverwachte gebeurtenis vlak voor het einde, weet het boek je toch te verrassen.

Verlies me. Niet. is een emotioneel slotdeel over twee gevoelige mensen die langzaam elkaars vertrouwen winnen. Je wilt dat ze elkaar vooral niet verliezen.

Auteur: Laura Kneidl, Vertaling: Marijne Thomas, Titel: Raak me. Niet., Uitgeverij: Zomer & Keuning, Prijs: €15,99,
Waardering: ⭐⭐⭐⭐


Met dank aan Uitgeverij Zomer & Keuning voor het recensie-exemplaar.

 

2 gedachten over “Blogtour: Verlies me. Niet. – Laura Kneidl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *