juni 22, 2024
TBT

#TBT: Vijf boeken die ik las in 2013

Voordat ik wist dat websites als Goodreads en Hebban bestonden, hield ik mijn gelezen boeken bij in een Word-document. In 2013 las ik maar zeventien boeken. Sinds ik bijhoud welke boeken ik lees, lees ik er steeds meer. Van de zeventien die ik las in 2013 laat ik er vijf zien in deze post.

De eerste boeken die ik las in 2013 zijn de boeken van de Stephanie Meyer: Twilight, Nieuwe Maan, Eclips en Morgenrood. Ik vond deze serie echt geweldig. Stephanie Meyer heeft ervoor gezorgd dat ik ben gaan houden van vampiers en van weerwolven. Omdat ik toen nog geen recensies schreef, weet ik niet meer welk boek ik het beste vond. Morgenrood is met 597 pagina’s denk ik het eerste dikke boek dat ik me kan herinneren.
Na Twilight ben ik begonnen aan Kronieken van de Onderwereld (Shadowhunters). In 2013 las ik de eerste twee delen van de serie. We zijn vijf jaar verder en ik moet nog steeds aan het vierde deel beginnen. Ik kan me nog herinneren dat ik niet helemaal in het verhaal kwam. Daarom ben ik denk ik niet verder gegaan na Stad van Glas. Misschien moet ik het gewoon nog een keer proberen. Het concept is wel tof.
7585747472_IMG_0546
Na de series vond ik het tijd voor een standalone. Ook geen YA dit keer. Ik las Verborgen Gebreken van Sophie Hannah. Dit boek was zoooooo spannend. Wat kan die vrouw thrillers schrijven, zeg.
7520698848_IMG_0547
Terug naar YA. Dit keer één van de bekendste boeken van Mirjam Mous, Boy 7. Mijn zus, die net als ik docent Nederlands is, raadde mij dit boek aan. Zij las het voor in haar klas, zonder het zelf gelezen te hebben. Boy 7 vind ik het beste boek van Mirjam Mous dat ik gelezen heb. Ze pakt je met dit boek vanaf de eerste pagina.
Aan het eind van 2013 begon ik weer een serie te lezen: Divergent. Het eerste boek, Inwijding, vond ik echt briljant. Toch las ik de serie niet in één keer achter elkaar door. Toen had ik nog het leven van een student, en moest ik dus ook boeken lezen voor school.
7587782464_IMG_0550
Liefs,
Natasha
Follow my blog with Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *