juli 14, 2024
TBT

#TBT: Vijf boeken die ik las in 2014

Het is weer donderdag, dus het is weer tijd voor een Throwback Thursday. In dit geval kijk ik terug op het leesjaar 2014.

Moordvrienden – Natasza Tardio
Dit boek las ik destijds voor mijn opleiding. Het boek gaat over Milo, een buitenbeentje dat op school gepest wordt. Hij wordt vrienden met Finn Kimmel, die op school een leraar en drie leerlingen doodschiet en daarna zelfmoord pleegt. Ik weet nog dat ik de plottwist in dit boek toen erg sterk vond.
opstand & Samensmelting – Veronica Roth
In mijn vorige #tbt kon je lezen dat ik Inwijding eind 2013 las. In 2014 las ik het tweede en derde deel van deze trilogie. Divergent is één van mijn lievelingsseries, maar ik ben nog steeds boos vanwege het eind. Sorry, Veronica!
Voor jou – Jojo Moyes
Dit boek was het mooiste boek van 2014. Lou gaat werken voor een man die door een ongeluk tot aan zijn nek verlamd is. Voor het ongeluk had hij een bruisend leven, maar nu is hij aan huis gekluisterd. Let op: ugly cry alert!
7585784336_IMG_0609
Een weeffout in onze sterren – John Green
Mijn eerste John Green-read en ik vond het zo mooi. Nu we een paar jaar verder zijn, kan ik zeggen dat ik het ook het enige mooie boek van John Green vond. Hazel, Augustus, ziekte, (boeken)liefde, vriendschap, reizen. Dit boek heeft het allemaal.
De Test, De Studie & Het Examen – Joëlle Charbonneau
Deze serie vond ik echt zo tof. Ik las alle drie de boeken in één week uit. Daardoor weet ik nu ook niet meer waar het over ging… Oeps! Tijd voor een reread, misschien.
Heb jij één van deze boeken gelezen?
Liefs,
Natasha

4 gedachten over “#TBT: Vijf boeken die ik las in 2014

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *