mei 28, 2024
TBR

TBR januari 2019

2019 wordt het jaar waarin ik minimaal zestig boeken hoop te lezen. Met behulp van de maandelijkse thema’s van Hebban hoop ik mij iedere maand in ieder geval aan één boek op mijn TBR te houden. Een aantal van jullie volgt mij misschien ook op Instagram (aboutmybookshelf) en weet dat ik heel goed TBR’s kan maken, maar helaas kies ik uiteindelijk vaak andere boeken om te lezen. Deze maand hoop ik dat dat anders zal zijn.

Royal – Passion van Geneva Lee
In dit boek begon ik eergisteren en het zal dus mijn eerst uitgelezen boek van 2019 zijn. Mijn recensie over dit hete boek zal volgende week online komen.
De IJzerkoning van Julie Kagawa
De Hebban Young Adult Club begint deze maand met een readalong rondom The Iron Fey van Julie Kagawa. Ik heb de hele serie begin november gekocht en ik wil niet dat hij te lang op mijn TBR ligt. Om dat te voorkomen is dit een goede stok achter de deur. Ook de andere delen (De IJzerprinses, De IJzerkoningin en De IJzerprins) zal ik deze maand gaan lezen tijdens de readalong.
De verborgen universiteit – De erfenis van Richard Grenville van Natalie Koch
Het thema van deze maand is ‘Lees een boek dat je persoonlijk wordt getipt door de Hebban Boekentipper’. Dit boek werd mij vorig jaar getipt door de Hebban Boekentipper.
IMG_8964.jpg
Mijn TBR voor deze maand bestaat dus uit zes boeken. Het eerste en het laatste zijn allebei een eerste deel van een serie (natuurlijk), dus hopelijk komt de rest nog op een andere TBR dit jaar.
Hoeveel boeken wil jij deze maand lezen?
 

5 gedachten over “TBR januari 2019

  1. Naast The Iron Fey moet ik deze maand Caraval lezen voor een leesclub en ik hoop een begin te kunnen maken in de wereld van de Shadowhunters van Cassandra Clare. Want dat is mijn leesdoel voor 2019, al die boeken lezen. City Of Bones heb ik al een jaar uitgesteld.

  2. Wat een fijne TBR! Ik heb besloten deze maand geen TBR te maken en gewoon te lezen waar ik zin in heb. Eens kijken hoeveel boeken ik dan ga lezen. Uiteindelijk wil ik dit jaar graag 75 boeken lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *