juli 14, 2024

Friday Five: Personages die je voor één dag zou willen zijn

Gisteren vroeg ik aan Joost van NerdyGeekyFanboy of ik mee kon doen aan de Friday Five. Met het plaatsen van deze blogpost zie je wat zijn antwoord was. Vanaf nu kan je elke vrijdag ook van mij een Friday Five verwachten. Deze week gaat het om vijf personages die je voor één dag zou willen zijn. Deze top vijf is bedacht door Chelsey van Leesmeemetmij. Benieuwd wie ik voor één dag zou willen zijn? Lees dan gauw verder.

7522865792_IMG_0627
Liv Silber is net verhuisd naar Londen. Aangezien ik daar nog nooit ben geweest, lijkt het mij alleen daarom al leuk om haar te zijn voor één dag. Buiten het feit dat ze in Londen woont, kan ze ook nog eens door dromen van anderen lopen. Zodra ze een deur in de droomgang opent, is zij in andermans droom. Het lijkt me fantastisch om dat voor één dag (of nacht?) te kunnen. Maar daarna verlang ik wel weer terug naar mijn nachtrust.
7587882976_IMG_0630
Hermoine Granger is een super stoere, loyale, intelligente heks. Wat een prachtige eigenschappen om te hebben. Behalve die eigenschappen heeft ze ook het geluk dat ze naar Hogwarts mag én ze heeft een time turner. Do I need to say more?
7587843568_IMG_0626
Katniss Everdeen heeft niet direct het leven waar ik jaloers op ben. I will never volunteer. Maar zij is echt badass. Ze zorgt voor zichzelf, is stoer, gaat het avontuur aan, Ze is de leider van een opstand; het gezicht van de revolutie. Haar moed zou mij wel een dagje kunnen helpen.
7522750496_IMG_0624
Feyre Archeron zou ik om verschillende redenen willen zijn. (SPOILERALERT! Lees niet verder als je deze serie nog wilt lezen). Hoe tof zou het zijn als heel Prythian je dankbaar is en je de bijnaam hebt Cursebreaker hebt? De hoofdreden voor mij om Feyre te zijn is Rhysand. Hij is echt bookboyfriend #1. Ja, ik ben een beetje verliefd op een fictief personage.
7589880624_IMG_0628
Marguerite Caine beleeft haar zoektocht niet alleen in verschillende landen, maar ook nog in verschillende dimensies. Buiten dat het heel gevaarlijk klinkt, lijkt het me ook heel stoer en stiekem is het ook nog een beetje romantisch.
Wie zou jij graag voor één dag willen zijn?
Liefs,
Natasha
PS. Lijkt het je leuk om deze Friday Five van anderen te lezen? Deze bloggers doen mee: EsmeeElineLaurieLiekeSarinaAngelaKikiRobinAnnekeAnBianca,
MonicaJoanyFleurConnyRianneDalinjaMerelMaudPaulaLianaValerie,
SamanthaAnnabelVeerle en Celine

3 gedachten over “Friday Five: Personages die je voor één dag zou willen zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *