juni 22, 2024

To read: boeken die ik wil lezen

De op één na laatste maand van het jaar is begonnen. Afgelopen maand heb ik mijn reading challenge van vijftig boeken gehaald, maar ik wil nog een hoop boeken lezen dit jaar. Ben jij benieuwd hoeveel en welke boeken ik dit jaar nog hoop te lezen?

Lichaam van licht – Jelmer Soes
Dit boek lees ik met mijn vierde klassen. Het gaat over een jongen (eindelijk een jongen als hoofdpersoon) die een gameverslaving ontwikkelt. Je leest hoe hij steeds meer het idee heeft dat The Rift zijn leven is. Note to self: doorlezen, het moest al uit zijn.
7587801712_IMG_0729
Zwartspreuk, Zwartkracht en Zwartkunst – Claudia Gray
Deze serie moet ik echt snel uitlezen, maar ik heb moeite om in het verhaal te komen. Uit mijn poll op Instagram kwam naar voren dat veel anderen dat ook hadden. Misschien had ik dat moeten uitzoeken voordat ik alle drie de boeken in huis haalde.
Onvergetelijk, Een onzeker licht en Nagelaten – Alexandra Bracken
Met de Hebban YA Club mag ik het vierde boek in deze serie lezen. Het artikel op Hebban moet eind december geplaatst worden, dus ruim voor die tijd wil ik het tweede en derde deel sowieso gelezen hebben.
Een dag in december – Josie Silver
Dit boek kreeg ik van Luitingh-Sijthoff en omdat de titel zo lekker bij deze tijd van het jaar past, is het het leukst om het deze maand in het zonnetje te zetten. Misschien kan ik mensen het boek nog aanraden (als cadeau) te kopen voor de feestdagen.
IMG_8251
Portret van een vrouw – Jojo Moyes
In dit boek ben ik begonnen voor de week van het Vergeten Boek van hebban. Deze week was van 20 oktober tot en met 28 oktober en stond in het teken van vergeten boeken in de eigen kast. Hopelijk komt deze niet weer terug op mijn TBR.
7522875632_IMG_0786
Zwaartekracht – Iris Boter
Een ander boek dat ik lees met mijn vierde klassen. Mijn collega zei dat het een super leuk boek was, dus dat komt goed uit. Hopelijk neem ik snel de tijd ervoor.
Royals (4) Verlangen – Erin Watt
Yaaaaaas, het vierde boek in m’n guilty pleasure serie komt deze maand uit. Bijna alle andere boeken had ik in één dag uit. Ik vind het leuk dat dit deel over één van de andere Royal-broers gaat. Ik ben heel benieuwd hoe de auteurs dit hebben ingevuld.
Ash Princess – Laura Sebastian
14 november heb ik een leesclub over dit boek, dus deze staat natuurlijk op mijn TBR deze maand. Ik ben net begonnen en vind het lastig om in het verhaal te komen. Ik vergelijk het nu al te veel met Bloed en beenderen. Ik ben pas bij hoofdstuk 4, oeps. Van dit boek komt zeker een recensie online.
7524863008_IMG_0738
Dat zijn dus twaalf boeken die ik nog wil lezen dit jaar. Dat wordt best wel een klus, omdat dit ook de drukste periode is op mijn werk. Maar we gaan er voor: zes boeken per maand. Moet lukken, toch?!
Zal ik van al deze boeken een recensie plaatsen?
 

6 gedachten over “To read: boeken die ik wil lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *