juli 14, 2024

The Bookshelf: april

Vorige week ontving ik op Yalfest de boekenbox van de maand april van The Bookshelf. Dit keer zat het pakketje niet in een doos, maar in een leuk papieren tasje met een geblokt printje. Wat betreft inpakken denken ze bij The Bookshelf echt aan het milieu, want de verpakkingen zijn altijd goed recyclebaar. Deze maand koos ik de New Adult box. De hint bij dit boek was: ”Twee ballerina’s die elkaar vreselijk irritant vinden. En tegelijkertijd verschrikkelijk onweerstaanbaar.”

Elke 26e van de maand worden de hints voor de volgende maand bekendgemaakt. Op de eerste van iedere maand maakt The Bookshelf bekend welke boeken er in iedere box zitten. Je hebt dus ongeveer een week de tijd om ‘blind’ een box te bestellen. Daarna kun je tot de 25e van iedere maand een boekenbox naar keuze bestellen, terwijl je weet welk boek je krijgt. Een groot voordeel hiervan is dat je niet teleurgesteld kunt worden in het boek en de goodies blijven altijd een leuke verrassing!
IMG_0078
Zoals altijd is het uitpakken van de box weer een feestje. Vooral de goodies zijn een verrassing. Sinds maart worden niet alle goodies meer ingepakt, omdat sommige lastig in te pakken zijn. Dit verschilt per goodie en per box. De goodies in dit pakket zaten allemaal samen ingepakt, maar dat maakt het allemaal niet minder feestelijk; kijk hoe prachtig dat inpakpapier is! Ook zitten er altijd leuke stickers op, zoals deze witte (surprise, surprise) en deze gouden (-xxx- with love). De boeken zijn altijd in hetzelfde mooie papier ingepakt. Je handen doen mee aan dit feestelijke onthaal; gegarandeerd overal glitters!
IMG_0079
Deze maand had ik dus de New Adult box en hierin zat het boek Overgave van Melissa Brayden.

Anastasia Mikhelson staat op het punt de prima ballerina van het New York City Ballet te worden. Ze heeft keihard moeten werken en veel op moeten geven om de beste te worden. Dat veel mensen haar een ijskoningin vinden maakt haar niet uit – alles voor haar carrière.
Natalie Frederico kan ontzettend goed dansen. Ze is opgeleid als ballerina, maar ze had meer vrijheid nodig en danst nu vooral modern. Dan krijgt ze onverwacht een plek aangeboden als gastdanser bij het New York City Ballet, en die kans kan ze natuurlijk niet laten lopen.
Als de twee elkaar voor het eerst ontmoeten klikt het niet echt. Anastasia vindt dat Natalie niets serieus neemt, terwijl Natalie juist gek wordt van hoe strikt Anastasia is. Wanneer ze samen moeten werken aan een nieuwe voorstelling, vliegen de vonken ervanaf. En niet alleen op het podium.

De goodies in deze box waren allemaal lekker sparkling. Een paars notitieboekje met gouden opdrukjes en ik ben dol op notitieboekjes. Een gouden pen om in het boekje te schrijven. De inkt van de pen is blauw en hij schrijft heerlijk. Een magnetische boekenlegger met gouden glitters. Ik had wel een beetje moeite om hem open te krijgen, maar dat ligt waarschijnlijk aan mijn nagels. Tot slot zaten er nog twee kaarten van Young & Awesome in waar een leuke quote op staat. Wat een goedgevulde box is het weer deze maand!
Wil jij ook zo’n leuke box bestellen? Dat kan! Je kunt kiezen uit verschillende boxen: thriller, roman, feelgood, young adult en engelstalig. Bestellen kan hier. De hints voor de maand mei kan je vinden op Instagram en op Facebook.


Met dank aan The Bookshelf voor deze box.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *