mei 28, 2024

The Bookshelf: maart

IMG_9837
Gisteren ontving ik de roman boekenbox van maart van The Bookshelf. Elke 26e van de maand worden de hints bekendgemaakt voor de volgende maand. De hint bij deze roman was: ”Mensen zijn niet perfect. En al helemaal niet in de liefde.”

Op iedere eerste van de maand maakt The Bookshelf bekend welke boeken in de boxen zitten. Je hebt dus ongeveer een week de tijd om te bestellen zonder kennis. Daarna weet je al welk boek in de box zit. Ik wist dus al dat het boek van deze maand Mijn Belofte aan Jou van Colleen Hoover zou zijn. Dit boek stond in januari al op mijn wishlist, zoals je kon lezen in dit artikel.
48D7DC41-0B28-43CB-8023-0E92F00636CCHet feit dat je weet welk boek er komt, maakt het uitpakken niet minder feestelijk. Bij The Bookshelf pakken ze het boek altijd super mooi in. Ook krijg je er twee goodies bij. Deze goodies zijn wel een verrassing. De goodies in deze box zijn heel milieubewust gekozen: een flesje gemaakt van bamboe en suikerriet en een tasje. Dit vermindert het gebruik van plastic in de wereld. Het tasje heeft een fantastische print: unicorns, rainbows en nog veel meer. Je wordt er helemaal vrolijk van. Ik heb het tasje daarom gelijk in gebruik genomen!
Sinds deze maand worden niet alle goodies meer ingepakt, omdat sommige lastig in te pakken zijn. Dit verschilt per goodie en per box. Toch blijft het een verrassing wat erin de box zit, want het eerste wat je ziet als je de box opent is een bedankkaartje – door Peggy persoonlijk gemaakt – en een folie die de inhoud beschermt.
IMG_9831
De boeken zullen wel altijd ingepakt worden. Het blijft toch een feestje om zo’n box uit te pakken.
Conclusie: Het boek was geen verrassing, de goodies daarentegen wel. The Bookshelf is heel milieubewust bezig met deze goodies. Je kunt ze gemakkelijk meenemen en ze zien er heel mooi uit. Van het tasje word je spontaan vrolijk!
IMG_9838
Wil jij ook zo’n leuke box bestellen? Dat kan! Je kunt kiezen uit verschillende boxen: thriller, roman, feelgood, young adult en engelstalig. Bestellen kan hier. De hints voor de maand april kan je vinden op Instagram en op Facebook.


Met dank aan The Bookshelf voor deze box.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *