mei 28, 2024

Friday Five: Boeken die op je wishlist staan

Vandaag doe ik weer mee aan de Friday Five van Joost. Vandaag een overzicht van vijf boeken die op mijn wishlist staan. Deze Friday Five is verzonnen door Samantha. Ik heb een TBR waar je u tegen zegt; stapels tot aan het plafond, maar nog steeds zijn er boeken die ik heel graag wil hebben. Omdat ik in september mee doe aan de #leesuiteigenkast maand van de Feelgood Club van Hebban, kan ik ze niet kopen. Maar een boekenliefhebber mag altijd wensen hebben, toch?

Een wereld zonder hemel
1. Een wereld zonder hemel – Veronica Rossi
Deze serie staat het langst op mijn wishlist. Misschien wel zo lang dat ik hem beter niet meer kan lezen, omdat het alleen maar tegen kan vallen. Toen ik het op mijn wishlist zette, deed het verhaal mij denken aan De Test-trilogie van Joëlle Charbonneau. Die serie vond ik geweldig!
de bijzondere kinderen
2. De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine – Ransom Riggs
Dit verhaal intrigeert me. Een eiland. Een weeshuis. Vreemde foto’s. Bizarre verhalen. Een jongen (eindelijk eens een jongen als hoofdpersoon) die zelf op avontuur lijkt te gaan.
inks
3. Inkt – Alice Broadway
Stel je voor: een wereld waarin niets geheim is, want als je ervaringen, mijlpalen en misstappen staan op je huid getatoeëerd. Wat is dat voor wereld? Alles kan voor je werken, maar ook tegen je worden gebruikt.

4. De glazen troon – Sarah J Maasde glazen troon

Omdat het Sarah J Maas is. En ik houd van de ACOTAR serie. Het eerste boek van deze serie staat wel in de kast, maar ik ben bang om erin te beginnen. Want was als het tegenvalt? En wat als het juist niet tegenvalt? Dat wordt een ramp voor mijn portemonnee…
onsterfelijk
5. Blood of Eden – Julie Kagawa
Vampieren. Meer hoef ik niet te zeggen.
QOTD: Welk boek staat (al heel lang) op jouw wishlist?

3 gedachten over “Friday Five: Boeken die op je wishlist staan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *