mei 28, 2024

Recensie: Royal. Passion – Geneva Lee

Auteur: Geneva Lee
Vertaling: Sascha Kremp
Titel: Royal. Passion
Uitgeverij: Boekerij
Pagina's: 416
Prijs: €15
Waardering:⭐⭐⭐⭐

FullSizeRender (2).jpg
Clara Bishop zoent op haar afstudeerfeestje met een knappe vreemdeling. Ze herkent hem wel ergens van, maar heeft geen idee waarvan precies. Na de zoen vertrekt hij en ook zij gaat weer op in het feestgedruis. De volgende dag ziet ze zichzelf op de voorpagina van een krant. De knappe man blijkt prins Alexander van Cambridge, de kroonprins van Engeland te zijn. Wanneer ze hem nogmaals ontmoet, dit keer achter gesloten deuren, blijkt hij geen droomprins te zijn. Hij is dominant, veeleisend en gevaarlijk. En hij wil maar één ding: dat Clara hem zal smeken haar te nemen.

Het eerste boek in deze serie heet niet voor niets Passion, want de passie spat van elke pagina af. Wanneer Clara en Alexander elkaar voor het eerst ontmoeten slaat de vonk direct over. Iedere keer wanneer ze bij elkaar zijn, bouwt de spanning op tot een gigantisch hoogtepunt. Alle keren dat ze seks hebben, is opwindend beschreven. Hoewel het ook grof op papier staat. Lee windt er geen doekjes om. Naarmate het verhaal vordert krijg je meer inzicht in de achtergrond van Clara en van Alexander. Beide zijn beschadigd door hun verleden, maar ze laten dit liever niet zien. Toch zal Clara wat demonen uit haar verleden onder ogen moeten komen, want het leven van een prins vindt plaats in de spotlights.
Wanneer Alexander Clara meeneemt als date naar de verjaardag van de koning, krijgt ze te maken met zijn familie en vrienden. Zij zien Clara het liefst zo snel mogelijk vertrekken en steken dit gegeven niet onder stoelen of banken. Alleen Edward – Alexanders broer – is aardig voor haar. Lee maakt Edward hiermee een geliefd bijfiguur. Iets wat van Pepper Lockwood niet gezegd kan worden. Iedere keer wanneer zij ten tonele verschijnt, borrelen de haatgevoelens op. Waarom blijft Alexander met haar omgaan? Houdt Clara het vol om bij deze man vol geheimen te blijven?
Lee zet met Royal. Passion een heet debuut neer. Vooral de dominante persoonlijkheid van Alexander zorgt ervoor dat de passie van de pagina’s spat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *