april 14, 2024

Friday Five: Boeken die in 2019 uitkomen waar ik het meest naar uitkijk

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat er weer nieuwe boeken uit gaan komen. Hoewel ik vorige week schreef dat ik zou proberen dit jaar zo min mogelijk boeken te kopen, komen er natuurlijk ook nieuwe pareltjes op de markt. Een aantal boeken zal ik echt niet kunnen laten liggen in de winkel, die moet ik gewoon hebben.

1. Evermore. De tovenares en de alchemist van Sara Holland

schermafbeelding 2019-01-05 om 14.19.37Evermore is het tweede deel in de serie Everless. Dit boek verschijnt 23 januari 2019
In Evermore reist Jules door Sempera en ontmoet ze een aantal bijzondere nieuwe personages. Zo verzamelt ze langzaam de puzzelstukjes over haar vorige leven. Alleen als ze het mysterie over haar verleden oplost, kan ze winnen van de Tovenares en degene die haar hart heeft gestolen redden…

2. De Royals. Gevaar van Erin Watt

schermafbeelding 2019-01-05 om 14.19.58Gevaar is het vijfde deel in deze verslavende serie. Dit boek verschijnt 19 februari 2019.
Het leven van Hartley staat op zijn kop sinds ze Easton Royal heeft ontmoet. Hij is onweerstaanbaar, maar ook gevaarlijk.
Wanneer Hartley door een ongeval haar geheugen kwijtraakt, vertrouwt ze niemand meer. Instinctief weet ze dat Easton slecht voor haar is, tegelijkertijd lijkt hij de enige die haar kan redden. Easton wil dat ze haar geheugen terugkrijgt, terwijl Hartley ervan overtuigd raakt dat je sommige dingen maar beter kunt vergeten.

3. Mijn belofte aan jou van Colleen Hoover

schermafbeelding 2019-01-05 om 14.19.01Quinn en Graham ontmoeten elkaar wanneer ze ontdekken dat hun partners een affaire met elkaar hebben. Zes maanden later krijgen ze zelf een relatie. Dan gaat deze roman fast-forward naar zes jaar later: de relatie van Quinn en Graham kent ook hobbels. Hoe perfect hun liefde ook is, het zijn allebei mensen, en mensen zijn niet perfect. Hun belofte aan elkaar komt onder druk te staan. Maar van breken is geen sprake, als het aan Graham ligt.
Dit boek verschijnt 12 maart 2019.

4. De Executie van Daniëlle Bakhuis

schermafbeelding 2019-01-05 om 14.18.40Het is 2048. Wanneer de zestienjarige Charlotte van der Wal een misdaad begaat, heeft dat grote gevolgen. Sinds de doodstraf weer is ingevoerd, worden jongeren in enorme kooien boven een onpeilbare diepte in een live tv-show terechtgesteld. Ze zijn hun leven niet zeker, want voor het uur voorbij is zullen bij vier kandidaders de bodems onder hun kooien worden weg geklapt. Breng nu je stem uit!
Dit boek verschijnt 25 april 2019.

5. Orïsha 2 van Tomi Adeyemi

Ik heb nog geen idee wat de titel van het tweede deel wordt en wanneer dit boek uitkomt, maar man, deze moet ik hebben. Op Bloed en Beenderen staat dat deel 2 uitkomt in 2019, dus ik wacht af. Ongeduldig.
Naar welke boeken kijk jij het meest uit?
Bekijk ook de Friday Five van Joost, Esmee, Eline, Laurie, Lieke, Sarina, Angela, Robin, Anneke, An, Bianca, Monica, Joany, Chelsey, Fleur, Conny, Rianne, Dalinja, Merel, Maud, Paula, Liana, Valerie, Samantha, Annabel, Veerle en Celine, Judith.

9 gedachten over “Friday Five: Boeken die in 2019 uitkomen waar ik het meest naar uitkijk

  1. Jaaaaaaa Gevaar!
    Ik lees nu Evermore en het is echt anders dan Everless. Tot nu toe pakt het me niet echt terwijl Everless 5 sterren kreeg. Ik hoor dit helaas van heel veel mensen. Ben heel benieuwd wat jij ervan vindt!
    Mijn Belofte Aan Jou had ik in al mijn enthousiasme direct op de verschijningsdatum al in het Engels gekocht, maar ga deze binnenkort lezen. Hoop dat Orisha 2 wel vertaald gaat worden!
    Bij De Excecutie moet ik meteen aan cel 7 denken, precies datzelfde concept. Jammer.

    1. Cel 7 heb ik niet gelezen. Orïsha gaat toch wel vertaald worden? Anders wordt het toch maar in het Engels lezen, maar volgens mij is die ook nog niet uit. Noooo, Evermore. Dat vind ik echt verdrietig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *